AFI Brasov, de 1 AN cu tine

Octombrie pentru AFI Brasov inseamna luna in care se implineste un an de la deschiderea centrului comercial in orasul de la poalele Tampei. Loc in care brasovenii si turistii s-au bucurat de shopping in 130 de magazine, de pauze faine de masa in 28 de restaurante si cafenele, de terasa cu vedere spre cele mai frumoase peisaje cu Tampa, de cumparaturi dintr-un hypermarket Carrefour cu un concept nou inaugurat la Brasov odata cu mall-ul, de beneficii precum parcarea gratuita acoperita cu peste 1500 de locuri si servicii diverse oferite de: curatatoria de haine, spalatoria auto, sediul BCR, sala de jocuri, exchange, casino.

In primul an de activitate AFI a adus peste 50 de branduri in premiera la Brasov. Printre brand-urile de care vizitatorii s-au putut bucura in mod exclusiv la AFI Brasov se numara Obstentum, MAC, Kiehl’s, Cupio, PUPA, Xpertbeauty, Mango, GUESS, Tommy Hilfiger, Zara Home, Vagabond, Cropp, Intimissimi, Calzedonia, NIKE, Dockyard, 4F, BUZZ, Parfois, GANT, Sport Vision, Musette, SMYK, Burger King, Gloria Jeans, La Romana, Gioelia Cremeria, Kronburger, Taksim, Boss Miniburgers, Extrabite, Pep & Pepper.

Din 21 octombrie 2020 pana in prezent, am adunat multe aminitiri faine alaturi de brasoveni la peste 50 de evenimente cu tematici diferite si cu promisiunea ca acestea sa continue si-n anii ce urmeaza. Anul acesta impartasim bucuria aniversarii prin fapte bune pentru comunitate!

Am ales sa ne donam ziua de nastere pentru a marca aniversarea de 1 an la Brasov, sponsorizand Centrul de Transfuzie Sanguina Brasov pentru renovarea zonei de prelucrare a sangelui recoltat.

Aceasta zona este una dintre cele mai importante din centrul de transfuzie si necesita o renovare structurala pentru a se asigura securitatea transfuzionala a componentelor sangvine. Incaperile nu au mai fost renovate de peste 20 de ani, ci doar igienizate in mod constant pentru ca centrul sa poata procesa sangele recoltat in conditii optime de igiena, dar renovarea a devenit impetuos necesara, deoarece numarul componentelor prelucrate si volumul sangelui donat a crescut. Lunar la Centrul de Transfuzie Sanguina Brasov se inregistreaza aproximativ 1300 de donatori.

Este nevoie de o zona mai spatioasa, conforma ultimelor standarde de igiena, echipare si tehnologie care sa permita fluxul logistic necesar si spatiul necesar pentru noile centrifugi de ultima generatie ce urmeaza sa ajunga pana la finalul acestui an in centru.

Si pentru ca zilele de nastere ar trebui sa insemne aminitiri faine, de ziua noastra impartasim bucuria aniversarii cu 21 de brasoveni nascuti in 21 octombrie cu 21 de torturi oferite CADOU, brasoveni selectati prin intermediul unui concurs organizat pe contul nostru facebook. Torturile au fost pregatite special pentru aceasta ocazie de partenerul Zoomserie Brasov si vor fi livrate chiar de echipa noastra.