AFI ecofriendly cu Farmec

AFIprietencumediul inseamna sa pastrezi FARMECUL naturii 🙂. De acord?

TU ai auzit de campania de responsabilitate sociala implementata de Farmec, la nivel national?

Campania „Ai grija de natura asa cum ai grija de tine” a fost lansata sub forma unui program-pilot in 2020, in cinci magazine de brand Farmec si Gerovital din Cluj-Napoca, Targu Mures si Oradea. In total, peste 5.200 de ambalaje au fost aduse de consumatori in 2020, colectate si reciclate in mod responsabil in magazinele incluse in program, intr-un an in care programul magazinelor a fost deseori restrictionat ca urmare a pandemiei. In primele sase luni ale anului 2021 au fost colectate 17.888 de ambalaje.

Toate cele 8 magazine Farmec si 22 de magazine Gerovital sunt dotate cu puncte de colectare pentru ambalajele de hartie si carton (cutii de crema), de plastic (recipiente de crema, sampon, gel de dus sau produse de curatenie din gamele Nufar si Triumf), de sticla (borcane de crema) si de metal (doze de spray). Pentru a putea fi reciclate, recipientele trebuie golite de continut, clatite si curatate cand le duceti in magazin.


PS: Reciclarea are farmec si vine la pachet cu mai multe beneficii. #deretinut ca la fiecare patru ambalaje reciclate primesti un produs cadou din partea Farmec.

afifain #afimallbrasov #mallbrasov #farmec #campaniireciclare #ecofriendly