Dragostea te trimite la Paris

Bonjour! Voulez-vous AFI a Paris?

Pornind de la contextul actual in care ne-au fost restrictionate vacantele, evenimentele si petrecerile… am identificat nevoia oa-menilor de a pleca in vacante si lipsa contextelor in care-si pot ex-prima afectiunea fata de jumatatea lor. De aici ideea de a aduce Parisul – Orasul Iubirii mai aproape de brasoveni in februarie, luna dedicata dragostei. Daca brasovenii nu pot merge la Paris, vine Parisul la ei.

In februarie, dragostea te trimite la Paris. La propriu si la figurat. Am pregatit si o tombola dedicata cumparatorilor din AFI Brasov ce va avea ca premiu un citybreak in 2, in minunatul Paris, pentru cand se vor ridica restrictiile de calatorie.

Astfel, cumparaturile din perioada 1- 28 februarie 2021 iti pot aduce si un citybreak pentru 2 persoane in adevaratul Paris, in viitorul apropiat, cand se vor ridica restrictiile de calatorie impuse de pandemie. Pentru orice cumparatura de minim 200 de lei din magazinele si restaurantele din AFI Brasov mergi la info desk si ceri un talon de participare la tombola iubirii. Extragerea se va face live pe facebook -ul AFI Brasov in data de 1 martie 2021 la ora 12.00. E fain sa iubesti! Vezi aici regulamentul oficial al tombolei aici: 3. Regulamentul Oficial al Concursul excursie Paris

Intre timp, ce poate fi mai romantic decat sa-ti inviti iubita la o cafea in Paris in luna februarie… la AFI Brasov, intr-o piateta boema cu vedere spre Turnul Eiffel, sa cuceresti podul iubirii intins peste Sena de mana cu jumatatea ta. Sa lasi un lacatel cu initiale-le voastre sau cu o scurta declaratie de iubire ca marturie a pov-estii voastre de dragoste pe celebrul Pod al Iubirii din Paris, reinterpretat de mesteri locali. Sa descoperi expozitii de pictura dedicate iubirii si starea de bine pe care ti-o pot transmite artistii stradali. In weekend-ul 13 – 14 februarie, piateta pariziana de la etajul mall-ului va prinde viata cu ajutorul artei ce va rasfata retina si auzul vizitatorilor. Vom avea un caricaturist care le va desena cuplurilor chipurile faine, un violonist care va face inima vizitatorilor sa bata pe note romantice, mimi care vor pune zambetul pe chipu-rile indragostitilor si nu numai. Caci o simpla plimbare prin Paris iti poate aduce lucruri fermecatoare la tot pasul.

Pandemia ne-a afectat inspiratia declaratiilor de iubire, starea de spirit si posibilitatea de a pleca in vacante romantice, de aici ideea de a oferi brasovenilor o alternativa, de a crea un context menit sa-i inspire sa-si declare iubirea, o destinatie faina pentru timpul liber in luna dragostei.

CUM facem asta?

Cu elemente de decor menite sa transmita atmosfera boema si romantica din Paris si prin cateva activari dedicate. Desigur, prin prezenta celebrului Turn Eiffel, care desi nu a fost gandit ca fiind o constructie romantica – atrage un numar urias de cereri in casatorie in fiecare an la Paris, cel putin inainte de pandemie. Speram sa aiba succes si la Brasov :). Cu o zona de poze cu nori sub forma de inima menita sa reaminteasca faptul ca sentimentul de dragoste te poate ajuta sa plutesti de fericire si de ce nu, poate oferi un cadru romantic pentru amintiri faine. Sena, Podul Iubirii cu lacate, Cafe de Paris, celebra cafenea frantuzeasca cu masute si scaune din fier forjat, decorate cu flori si alte detalii menite sa te faca sa te simti ca la o cafea in Paris. Felinare, banci, artisti stradali: caricaturist, violonist, pianist, mimi, elemente menite sa transmita atmosfera boema din Paris, fericirea si starea de bine pe care o transmite arta.

Podul Iubirii, varianta reinterpretata de mesteri locali va deveni zo-na in care indragostitii pot lasa ca marturie a iubirii lor un lacatel personalizat cu initialele lor sau cu o declaratie faina de amor. Lacatelele se pot lua gratuit de la Info desk.

Si pentru ca Parisul inseamna si arta, nu numai povesti de dragoste vom gazdui si expozitii de pictura cu tema IUBIREA de-senate de artisti locali. Tablourile vor fi pozitionate la etajul 1, vis a vis de Obsentum.

Ce poate fi mai romantic decat sa gasesti o scrisoare de dragoste in cu-tia postala sau sub perna? O scrisoare de moda veche, scrisa de mana cu penita poate fi unul din cele mai inspirate gesturi de a-ti arata dragostea fata de jumatatea ta in 2021.

Expozitia cu scrisori de dragoste ale cuplurilor celebre din literatura romaneasca si internationala e menita sa te inspire la declaratii faine de dragoste. Nu mai stii sa scrii de mana? Ti-am pregatit work shop-uri dedicate scrierii caligrafice si redactarii scrisorilor in perioada 14 – 24 februarie cu artista Anca Timis. Participarea este gratuita. Participantii se aleg prin intermediul unui concurs organi-zat pe contul de facebook AFI Brasov.

In februarie te provocam sa-ti declari dragostea, in scris sau ver-bal, dupa cum te simti mai confortabil si inspirat prin declaratii faine. De decor si atmosfera ne ocupam noi. Ti-am pregatit zone special amenajate pentru poze si amintiri faine in AFI Brasov.

Si pentru ca #afifain inseamna sa le spui oamenilor pe nume atunci cand vorbesti cu ei, incurajam vizitatorii sa-si ia de la info desk tag name-uri pe care-si pot scrie numele pentru ca staff-ul din magazine si de ce nu si ceilalti vizitatori sa li se poata adresa intr-un mod prietenos, folosind numele lor, ca intr-o comunitate. Sa aveti o luna plina de dragoste!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *