Punem Pret Pe Plastic

Cate peturi arunci zilnic?
Acum, ca ti-ai facut un calcul, cum ti se pare ideea ca fiecare PET sa prinda valoare, mai exact valoarea unui fruct sau a unei legume?

In 2019, Carrefour a introdus Plata cu PET, o campanie prin care a transformat ambalajele de tip PET in moneda si a incurajat comunitatea catre un comportament responsabil.

Toamna aceasta, sub umbrela Punem Pret Pe Plastic, partenerul nostru Carrefour reia initiativa Plata cu PET intr-o versiune noua, pe roti – atat in magazinele proprii, cat
si in comunitatile locale. Caravana Plata cu PET se va plimba prin 6 orase din tara: Brasov, Baia Mare, Constanta, Iasi, Targu Jiu, Bucuresti, cu stationare 1 saptamana in fiecare oras din campanie, in parcarile magazinelor Carrefour.

AFI brasovean e fain, dar AFI brasovean responsabil e si mai fain! Un motiv in plus pentru a ne implica intr-o campanie ce inspira comunitatea sa puna pret pe reciclare.

Sustinem cu entuziasm programul “Punem Pret Pe Plastic” si faptul ca vine cu actiuni concrete si modele pentru a reduce, refolosi si recicla plasticul si alte deseuri, orientate atat catre business, cat si catre clienti si parteneri ne motiveaza si mai tare sa-ti povestim despre acest proiect, chiar in ziua deschiderii mall-ului.

De aici si mandria ca prima stationare este la Brasov si ca deschiderea Caravanei Plata cu PET va avea loc in fata locatiei noastre – AFI Brasov – in 21 octombrie, incepand cu ora 15:00.

Daca si pentru tine AFI responsabil inseamna a avea un comportament asumat in ceea ce priveste reciclarea, protejarea mediului inconjurator si formarea unor generatii viitoare mai responsabile, in perioada 21-27 octombrie te incurajam sa vii cu ambalaje de tip PET la Caravana Plata cu PET pentru a cumpara fructe si legume romanesti platind cu plastic. Le poti povesti si prietenilor tai despre acesta campanie.

De retinut ca participantii care aduc minimum 20 de ambalaje PET in perioada campaniei pot participa la tombola cu premii speciale.

Timp de o saptamana partenerii campaniei vor colecta ambalaje PET alaturi de comunitatile lor si vor primi la schimb fructe si legume romanesti, livrate de catre magazinele Carrefour. Din dorinta de a implica cat mai multe persoane din comunitatile locale, Carrefour colaboreaza cu asociatii si centre de zi din fiecare oras de campanie.

In Brasov, Hospice Casa Sperantei, Fundatia Bucuria Darului si Complexul de servicii Magura Codlea se vor alatura campaniei Plata cu PET.
Printre partenerii principali din campania Caravana Plata cu PET se numara: AFI Mall, Biodeck, GreenPoint Management.
Ce zici? Incepand de azi treci la obiceiuri mai bune si pui pret pe plastic?