Ziua Pamantului

Salut! Joi, 22 Aprilie e Ziua Pamantului si te invitam sa o sarbatorim impreuna.

Si pentru ca #afibrasovean inseamna sa iubesti Tampa, incepând de anul acesta ne dorim sa dam start unei traditii alaturi de brasoveni. Aceea de a ecologiza Tampa in fiecare an, pe 22 aprilie.

Ne mandrim cu cea mai faina terasa din Brasov cu view spre Tampa, ne dorim sa ne mandrim si cu faptul ca avem grija de acest simbol al comunitatii brasovene.

Este o actiune de constientizare asupra atentiei pe care ar trebui sa o aratam planetei noastre si naturii din jurul nostru, zi de zi pentru ca ne gazduieste si ne da dreptul la viata. Oricine doreste sa participle la aceasta activitate este bine venit in echipa noastra.

Pentru a curata o arie cat mai larga, ne dorim sa cooptam si cat mai multi voluntari din Brasov. Astfel vom reusi sa ne indeplinim misiunea de igienizare a Tampei pe cat mai multe trasee.

In masura in care timpul iti permite, te invitam sa te alaturi acestei actiuni de ecologizare joi 22 aprilie de la ora 10.00. AFI Brasov pune la dispozitie toate cele necesare, kit-uri cu masti, manusi de unica folosinta, saci de gunoi, apa, coordonare pe trasee cu grade diferite de dificultate si colectarea gunoiului.

Punctul de intalnire este la Turnul Artelor ( fostul Olarilor) de pe Aleea de sub Tampa de la ora 10.00 pentru a oferi voluntarilor kit urile necesare si instructiuni despre trasee si colectarea gunoiului strans.

Mai multe detalii gasesti in eventul dedicat:

https://www.facebook.com/events/1158670571248702