Lider de piata in industria jocurilor de noroc tip slot machine

Max Bet

Lider de piata in industria jocurilor de noroc tip slot machine, conform clasamentelor de specialitate, Max Bet, ofera clientilor cea mai inalta clasa de servicii de gaming si entertainment in cele mai spectaculoase locatii din Romania.

In cele peste 90 locatii din toata tara, Max Bet opereaza mai mult de 4.500 de echipamente de joc furnizate de cei mai mari producatori la nivel global, pe care le diversifica anual cu ultimile aparitii tehnologice din domeniu.

Obiectivul Max Bet este sa ofere experiente memorabile pentru toti clientii si in toate categoriile de locatii, de la cele stradale pana la cele high class situate in cele mai mari centre comerciale din tara.

In locatiile din AFI Cotroceni si AFI Ploiesti, locatii high class, Max Bet va intampina intr-o atmosfera prietenoasa si electrizanta cu o varietate de evenimente saptamanale si lunare avand invitati de renume din show bizz-ul romanesc.

In oricare din locatiile Max Bet, personalul profesionist este in permanenta la dispozitia clientilor, oferind informatii clare si complete asupra tuturor serviciilor si categoriilor de premii, jackpoturi locale si extinse, campanii promotionale, sistem Bonus Club etc.

Pe langa castigurile care va asteapta la Max Bet, puteti vizita oricand orice sala de jocuri fie pentru a va relaxa intr-un cadru intim si confortabil, fie pentru a va distra impreuna cu prietenii.

3.3/5 22 ratings

Iti mai recomandam si...