Intra in cea mai mare retea de fitness din Romania!

World Class

WORLD CLASS AFI BRASOV

World Class România este lider de piață în industria wellness locală, cu un număr total de 41 de cluburi de health & fitness în 7 orașe din România, peste 65.000 de membri și o echipă puternică formată din peste 700 de experți în health & fitness.

World Class și-a asumat rolul de a educa, inspira și influența românii să fie mai activi, mai des și le oferă șansa de a face pasul decisiv către un stil de viață sănătos prin: o rețea extinsă și accesibilă de cluburi, un mediu de antrenament sigur și motivant, cu echipamente de ultimă generatie și facilități premium, programe de antrenament diversificate, pasiunea și dedicarea echipei de experți în sănătate și fitness.

Vino la World Class Afi Brasov pentru o experiență premium de health & fitness, accesibilă tuturor celor care doresc să-și schimbe stilul de viață.

  • World Class AFI Brașov se bucură de o poziționare excelentă și un spațiu modern, cu o suprafață de 1.700 de metri pătrați, în care membrii se pot antrena în condiții premium și în perfectă siguranță.
  • Clubul cuprinde zone de fitness: cardio și forță, cu echipamente de ultimă generație de la Technogym, studiouri moderne de aerobic și cycling;
  • Zonă de antrenament ATX (CROSSFIT)
  • Cele mai noi concepte de Group Fitness marca World Class și Les Mills;
  • echipă de antrenori personali și instructori de group fitness certificați care să te motiveze să îți atingi obiectivele de fitness.
  • Categorie club: BRONZE

Alătură-te mișcării #BeHealthy pentru mai multă mișcare și devino inspirație pentru ceilalți!

Dacă îți dorești să afli mai multe despre facilitățile oferite, antrenorii personali disponibili, datele de contact din club sau doar vrei să ai acces la informații și recomandări pentru un stil de viață activ și sănătos, accesează link-urile de mai jos:

Website: https://www.worldclass.ro/club/world-class-brasov/

Facebook: https://www.facebook.com/worldclass.romania

Instagram: https://www.instagram.com/worldclass.romania/

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/world-class-romania/

Youtube: https://www.youtube.com/@WorldClassRomania

4/5 86 ratings

Iti mai recomandam si...