BOSS Burger - Delicious, awesome KILLER MINI BURGERS ''sliding'' your way!

0771 661 077 contact@bossburger.ro

BOSS miniBurger

BOSS miniBurgers este un concept proaspat, construit pe experienta unei echipe care creeaza si opereaza branduri de success in zona de food. Prin reteta sa de business, BOSS miniBurgers iese in evidenta printr-un design minimialist, echilibrat intre industrial si luxos,  insa mai important, prin mancare senzationala: mini burgeri fenomenali, cartofi prajiti savurosi si sosuri delicioase.

 

Mixing urban flavored experiences for the Boss*!

*it’s you we’re talking about.

BOSS miniBurgers iti introduce experienta de a fi tratat ‘’ca un sef’’ in baza ideologiei persoanale a celor 3G: Mancare Grozavă, Servire Grozavă, Experienta Grozava – obligatoriu in aceasta ordine!

Mancare Grozava. Mini burgeri criminali, pentru toate gusturile, cartofi savurosi, prajiti in ulei de floarea soarelui 100% si peste 7 sosuri naturale proprii. Chiftelele de vita, pui sau vegetariene, sunt gatite pe loc. Sunt preparate in regim propriu, dupa retete proprii si numai cu ingrediente proaspete. Procesul atent de gatire asigurarecurent standarde inalte de calitate.

Mini burgeri cu atitudine! Ofera personalitate mini burgerilor adaugandu-le unul dintre cele 11 topping-uri pregătite special, de la bacon crocant pana la ananas gratinat.

Servire Grozavă. Interactionează cu personalul politios si bine instruit, orientat catre nevoile tale.

Experiență Grozavă. Se adauga un strop de ‘’bling’’ peste momentele savuroase ca la final sa te bucuri de starea ‘’You’re the Boss!’’ care completeaza perfect experienta Boss miniBurgers.

Facebook: https://www.facebook.com/bossminiburgers

Instagram: https://www.instagram.com/bossminiburgers/

#BossMiniBurgers  #AlwaysMoreThanOne  #KeepOnBossing 

3.7/5 52 ratings

Iti mai recomandam si...