Locul in care te bucuri de cafeaua ta preferata servita cu zambete largi

Ted’s Coffee Bar

Fie ca este vorba de un latte, un cappuccino sau un frappe oamenii sunt dependenti de cafea iar in acest context cafeaua de specialitate a cunoscut in ultimii ani o crestere exploziva. Ted’s Coffee Co. a aparut din pasiune pentru cafea dezvoltand un nou concept care vine in intampinarea consumatorilor dornici de a savura un produs de calitate.

Ted’s No 6, este un amestec format din 6 cafele de origine, 100% arabica, provenite din Guatemala, El Salvador, Etiopia, India, Brazilia.

Foarte bine balansata, cu aroma de caramel si cacao si un retrogust de tutun dulce, aciditate medie, cafeaua Ted’s va surprinde si cele mai exigente gusturi.

Toate bauturile noastre au la baza espresso care prin certificarea CSC garanteaza insasi calitatea si autenticitatea cafelei. Folosim doar ingrediente de calitate oferind o gama variata de preparate pe baza de cafea, de la cele clasice pana la semnaturi personalizate. Preturile extrem de competitive, serviciul rapid si prietenos si cunostintele noastre despre cafea sunt cativa dintre factorii nostri diferentiatori.

Pasionati de cafea si de arta preparării cafelei. Toti baristii nostri sunt instruiti pentru a prepara cafeaua conform celor mai ridicate standarde si pentru a o servi cu profesionalism si intotdeauna cu zambetul pe buze.

3.1/5 21 ratings

Iti mai recomandam si...