Alături de tine pentru orice eveniment dulce din viața ta!

Zoomserie

Fie că este vorba de savurarea unei cafele într-o dimineață grea, de degustarea unei prăjituri sau de alegerea unui tort pentru o persoană dragă, Zoomserie este alături de tine pentru orice eveniment dulce din viața ta!

Compania a fost înființată in anul 1982 în zona Thesalloniki, Grecia. De-a lungul anilor aceasta afacere s-a extins aflându-se într-o continuă dezvoltare. Aici a existat o creștere continuă în varietatea de produse, îmbunătățind rețetele tradiționale ajungând să producă rețete unice și de o calitate consistentă.

Prăjiturile și înghețata produse de Zoomserie acoperă o mare varietate a produselor tradiționale, dar, in același timp, au dezvoltat peste 700 de specialități de cofetărie .

Produsele sunt realizate în fabrica noastră, iar etapele de prelucrare a dulciurilor sunt într-o continua observare astfel încât ZOOMSERIE oferă consumatorilor produse proaspete și calitate excepțională. Zoomserie acoperă necesitățile pieței distribuind la momentul respectiv în Grecia și 7 regiuni diferite din Europa, iar din 2011 și în România.

Calitatea produselor noastre începând de la materii prime până la ambalare și distribuire este garantată prin certificatele ISO și HACCP

4.4/5 94 ratings

Iti mai recomandam si...