Alături de tine pentru orice eveniment dulce din viața ta!

Zoomserie

Fie că este vorba de savurarea unei cafele într-o dimineață grea, de degustarea unei prăjituri sau de alegerea unui tort pentru o persoană dragă, Zoomserie este alături de tine pentru orice eveniment dulce din viața ta!

Compania a fost înființată in anul 1982 în zona Thesalloniki, Grecia. De-a lungul anilor aceasta afacere s-a extins aflându-se într-o continuă dezvoltare. Aici a existat o creștere continuă în varietatea de produse, îmbunătățind rețetele tradiționale ajungând să producă rețete unice și de o calitate consistentă.

Prăjiturile și înghețata produse de Zoomserie acoperă o mare varietate a produselor tradiționale, dar, in același timp, au dezvoltat peste 700 de specialități de cofetărie .

Produsele sunt realizate în fabrica noastră, iar etapele de prelucrare a dulciurilor sunt într-o continua observare astfel încât ZOOMSERIE oferă consumatorilor produse proaspete și calitate excepțională. Zoomserie acoperă necesitățile pieței distribuind la momentul respectiv în Grecia și 7 regiuni diferite din Europa, iar din 2011 și în România.

Calitatea produselor noastre începând de la materii prime până la ambalare și distribuire este garantată prin certificatele ISO și HACCP

0/5 0 ratings

Iti mai recomandam si...