Wash your hands, we'll wash your car!

+40 (790) 499 992 wash@ccw.ro

Cascade Car Wash

   Putine lucruri sunt mai enervante decat sa stai in frig iarna sau in caldura vara, asteptand ca cineva sa iti spele masina…ei bine, la Cascade Car Wash problema aceasta este rezolvata din start! Lasati masina la noi si pana va faceti cumparaturile, sau va vedeti cu prietenii in mall, noi ne ocupam sa arate impecabil atunci cand reveniti sa o luati.

Instalatiile de ultima generatie pentru demineralizarea apei, osmoza, cele mai bune solutii de curatenie, personal calificat si politicos si doua incaperi dedicate curateniei exterioare si interioare, fac din spalatoria noastra un loc unic in Brasov. Intr-un oras cu apa calcaroasa (care matuieste vopseaua) si sapte-opt luni reci pe an, spalatoaria noastra elimina aceste inconveniente pentru cei care isi iubesc masinile, oferindu-le ce e mai bun pe piata, intr-o formula care salveaza timp, bani si prelungeste rezistenta estetica a autoturismelor.

Serviciile noastre complete – spalat exterior si interior, tratamente pentru interioarele din piele, curatarea tapiseriei, polish caroserie, faruri si stopuri, tratament antibacterian interioare, revitalizat ornamente din plastic sau inox, indepartat bitum sau pilitura de pe jante si praguri, tratament geamuri – va pot aduce masina in starea “ca noua”, la preturi decente pentru serviciul prestat.

In plus, daca parcarea e aglomerata in week-end, la noi beneficiati de 15 locuri de parcare dedicate, ne lasati cheia, si nu va mai bateti capul! Cand reveniti sa o luati, masina dumneavoastra este perfect curata, parcata intr-un loc sigur si usor accesibil.

Spalatoria noastra se afla in subsolul mall-ului, la nivel -1 fata de strada, in zona D (culoare mov). De oriunde intrati, va ia 1 minut sa ajungeti la noi, personalul de paza al mall-ului va poate indruma usor.

Bucurati-va de timpul dumneavoastra liber, nu il mai risipiti asteptand!

Cascade Car Wash este in AFI Mall Brasov pentru a face lucrurile mai usoare si masinile mai atragatoare!

 Va asteptam cu drag!

 

Facebook: https://www.facebook.com/Cascade-Car-Wash-AFI-Brasov-101241355110772

Instagram: cascadecarwash

Adresa: AFI MALL Brasov, Subsol -1, Zona D (MOV)

Hashtags: #cascadecarwash ,#ccw, #masinicurate, #spalatorieautobrasov, #cosmeticaautobrasov, #curatareexterior, #curatareinterior, #curataretapiterie, #carwashbrasov

4.1/5 137 ratings

Iti mai recomandam si...