Camasi cu tipare elegante si rafinate pe gustul domnilor de toate varstele

Braiconf

Din 1950, Braiconf creeaza camasi cu tipare elegante si rafinate pe gustul domnilor de toate varstele. Traditia de 65 de ani are la baza valori clare care se reflecta in tesaturile de cea mai buna calitate, in croiurile perfecte pentru orice siluete, cat si in grija pentru fiecare domn sau doamna care a imbracat o camasa realizata in fabrica de la Braila. Stilul inconfundabil al unei camasi impecabile este eticheta prin care Braiconf se remarca. Iar acest lucru poate fi observat in fiecare dintre magazinele sale care, de-a lungul timpului, au devenit repere de stil.

Situat la primul etaj al centrului comercial, magazinul dispune, pe langa binecunoscutele camasi de o calitate exceptionala pentru domni, de colectii bogate de camasi de dama si de scolari.

Colectia deosebita de costume, sacouri si pantaloni din tesaturi de calitate – Cerruti, Zegna sau Loro Piana – este completata perfect de selectia speciala de accesorii potrivite oricarui domn.

Pe langa calitatea exceptionala la cele mai bune preturi, magazinul aduce domnilor de toate varstele si un serviciu special menit sa ii ajute in alegerea camasii perfecte: serviciul Braiconf Made-to-Measure. Astfel, fiecare camasa este realizata pe masura clientului si personalizata astfel incat sa se transforme intr-o piesa unica ce respecta cele mai inalte exigente ale oricarui domn.

Te invitam sa descoperi universul camasii printr-o vizita in magazinul Braiconf.

2.7/5 14 ratings

Iti mai recomandam si...