CU TOTII MERITAM CE E MAI BUN!

0374 718 100 daniela_popa@carrefour.com

Carrefour

Ne gasesti de LUNI pana DUMINICA intre orele 08:00 – 22:00

Facebook:  https://www.facebook.com/carrefourromania/

Instagram: https://www.instagram.com/carrefourromania/

Site-ul nostru: https://www.carrefour.ro/

In Romania, grupul Carrefour ofera clientilor sai multiple posibilitati de a face cumparaturi, atat in cele peste 360 de magazine din tara, cat si prin portalul unic www.carrefour.ro si platforma BRINGO, disponibila gratuit in Google Play si App Store, in 36 de orase.

Continuand seria inovatiilor, Carrefour a extins serviciul integrat „Casa ta – Self Service”, casa de marcat unde clientii au posibilitatea sa scaneze si sa plateasca singuri, in acelasi loc, produsele cumparate. Prin aplicatia Carrefour, clientii pot scana produsele cand le iau de la raft, apoi platesc la casa de marcat fara a mai trece produsele pe banda.

Carrefour sustine comunitatile in care activeaza prin programe relevante, astfel ca, in 2017, retailerul a lansat, in premiera in Romania, Cooperativa Agricola Carrefour Varasti, prima de acest gen fondata alaturi de un retailer. Proiectul aduce mai aproape de clientii Carrefour producatorii agricoli romani cu produse de calitate si le ofera acestora oportunitatea de a accesa o piata de desfacere sustenabila.

Ca parte a aceluiasi demers strategic, Carrefour a lansat in luna martie 2019 Crestem Romania BIO, un program national pentru sustinerea conversiei fermierilor romani la Agricultura BIO si promovarea produselor BIO romanesti. Programul reprezinta un angajament pe termen lung si a fost deschis oricarui fermier roman care a dorit sa fie certificat BIO. Scopul este acela de a crea in Romania un segment puternic de producatori certificati BIO, care sa poata oferi romanilor sansa de a manca mai bine.

#CarrefourAFIBrasov #promotii #AsaCumVrei

BD .15 NOIEMBRIE, NR.78, BRASOV

3.4/5 32 ratings

Iti mai recomandam si...