CLOTHING, ACCESORIES AND TRENDS OUTLOOK

0368/730.197

CATO

CATO apartine de firmei CAMI-CLOD SRL cu sediul in Brasov, infiintata in anul 1999, fiind detinatoarea celor doua marci inregistrate, CATO si CATO DENIM.

Brandul CATO a luat nastere acum 15 ani, ca o abordare noua a tendintelor in moda si accesorii pe piata din Romania. La inceput conceptul a fost acela de magazin multibrand, cu renumite branduri din Italia, axandu-se apoi, la cativa ani distanta, pe productie proprie de pantaloni, camasi, costume, curele de piele, precum si jachete cu umplutura 100% puf natural de rata. De asemenea, productia de pulovere MADE IN ROMANIA este un produs de nisa, sub semnatura CATO, un succes imbucurator pe piata.

CATO a luat nastere din pasiune pentru moda, pentru frumos, si mai ales din dorinta de a dezvolta un brand romanesc pe piata din Romania.

CATO inseamna fashion de strada, original, confortabil, croiuri si tipare pe linia si conformatia clientului .

Clientul caruia se adreseaza CATO este determinat, indraznet, iubeste moda si este in permanenta reinventare a stilului sau.

La CATO, parerea clientului conteaza, de aceea prin designul magazinelor, dorim sa cream o atmosfera vibranta, relaxanta si motivam personalul sa fie deschis si atent la nevoile clientului.

Facebook:  https://www.facebook.com/Cato-358171001037519

Instagram: cato.official

#shopping #brasov #magazineafibrasov #visitbrasov #iubimbrasovul #brasovcity #afimallbrasov #romanianbrand #shoplocal #wearcato

4/5 23 ratings

Iti mai recomandam si...