ESCUDO, un scut impotriva unei imagini cenusii!

Escudo

Brandul “ESCUDO” se adreseaza barbatilor de toate varstele oferind spre vanzare produse clasice si slim fit (costume, sacouri, pantaloni, camasi, cravate, etc.), avand o vechime de peste 10 ani pe piata din Romania. Tinutele oferite acopera o plaja identificata intre smart casual, office si ocazie. “ESCUDO” propune tesaturi fine, taieturi precise, culori curajoase si nu in ultimul rand, diversitate. Magazinul “ESCUDO” este unul de tip multi brand, comercializand produse fabricate in Romania, ceea ce ofera o garantie suplimentara de calitate. Fara sa fie extrem minimalist, conceptul de magazin “ESCUDO” este aerisit si elegant, fiind totodata vesel si luminos, creand o ambianta prietenoasa pentru clientii sai.

Facebook

Instagram

Site web

3.7/5 42 ratings

In ton cu cele mai noi tendinte!

Magazinul ESCUDO va ofera consiliere vestimentara specializata si o gama diversificata de articole pentru crearea unei tinute remarcabile. Va asteptam cu noutatile acestui sezon si mai multe promotii ispititoare.

 

  • Un costum bine croit este întotdeauna alegerea potrivită pentru evenimentele de business sau cele festive la care participati. ESCUDO  va ofera o gama varianta de costume pentru toate evenimentele, punand o deosebita atentie pe croi si selectia celor mai fine tesaturi, toate acestea la preturi accesibile.

 

  • Camasile ESCUDO sunt piesa de rezistanta a tinutelor masculine de fiecare zi, indiferent daca optati pentru un stil casual, office sau pentru ocaziile speciale din viata dumneavoastra.

Iti mai recomandam si...