Esenta rafinamentului si a celor mai noi trend-uri in materie de incaltaminte

il Passo

IL PASSO doreste impulsionarea mixului armonios dintre pret-a-porter si un aer fresh, young, convertindu-se intr-o intalnire de neuitat pentru persoanele care cauta un pantof cu un design inovator, in tendinte. Ambientul magazinelor este modern si conceptual, comunicand o imagine sofisticata si proaspata, o atmosfera primitoare si calda. Este intim, placut, plin de subtilitati, astfel stabileste o relatie apropiata intre produs si cumparator.

Folosind piele naturala de o finete si calitate deosebita, aplicatii delicate si decoruri executate cu cea mai mare grija pentru detaliu, oferim clientilor nostri produse care raspund nevoii de stil, cu o usoara atingere de extravaganta.

IL PASSO dezvaluie in noua colectie primavara-vara 2018 un contrast puternic dintre aerul young evidentiat de designul inovator al pantofilor si accentuarea formelor si a texturilor prin minimalism.

Avand denumirea reprezentativa YOU ARE, colectia are rolul de a transforma fiecare persoana in personaj principal, de a dezvalui eleganta simplitatii si de a umaniza perfectiunea.

Elementele principale care definesc noul concept sunt caracterizate de subtilitate si rafinament, astfel regasim mix-ul intrigant dintre culorile pastelat-sidefate si nuantele puternice, de impact, carora li se alatura in compozitie detaliile inspirate din stilul londonez, elemente supradimensionate pentru un efect stilistic pregnant, dar si geometria patternurilor care contureaza armonios fiecare produs.

3.7/5 17 ratings

Iti mai recomandam si...