Produse de calitate superioara destinate ingrijirii pielii si parului

Kiehl’s

Kiehl’s Since 1851, venerabilul furnizor newyorkez de produse de calitate superioara destinate ingrijirii pielii si parului, a luat fiinta ca o farmacie in stil clasic european. Familia fondatoare a Kiehl’s si-a deschis o farmacie de cartier pentru a raspunde nevoilor individuale ale fiecarui client. Preluand afacerea de la Dl. John Kiehl, familia Morse si-a servit comunitatea din East Village, si-a tratat clientii ca pe proprii vecini si si-a intampinat toti vizitatorii care veneau la Kiehl’s ca si cand ar fi fost la ei acasa. Prin aceasta atitudine, farmacistii si chimistii fondatori ai Kiehl’s au creat o traditie a serviciilor personalizate care a devenit legendara. Aproape 160 de ani mai tarziu, magia „experientei Kiehl’s” invaluie intreaga lume pe masura ce compania continua sa isi rasfete clientii cu produse de inalta calitate care garanteaza sanatatea pielii si a parului acestora. Mesajul familiei rezista si astazi: “Va servim cu placere.”

Produsele Kiehl’s au la baza formule eficiente pentru ingrijirea pielii si a parului, folosind cele mai avansate tehnologii si incorporand ingrediente naturale intr-o concentratie ridicata.

Produsele noastre au formule testate clinic adaptate chiar si pentru pielea sensibila.

In plus, ne intampinam consumatorii asemeni membrilor unei mari familii si ii asteptam cu consultatii personalizate si esantioane gratuite la fiecare vizita.

4.5/5 21 ratings

Iti mai recomandam si...