Irezistibil. Chic. Inovator. Original: asa se traduce Optiplaza

0722.569.304 brasov.afi@optiplaza.ro

Optiplaza

Optiplaza este o retea de magazine care reuneste sub acelasi acoperis moda si optica medicala, oferind clientilor sai produse specifice: rame optice, lentile, lentile de contact, ochelari de soare si accesorii pentru ochelari.

Pornind de la primul impact vizual si pana la ambalarea produselor, clientul se afla sub o indrumare profesionala de exceptie, cumparaturile in magazinele Optiplaza devenind astfel o experienta unica.

Magazinele Optiplaza au un sortiment de produse unic in Romania. Aici veti regasi numeroase marci de prestigiu (Police, Vogue, Ray Ban, Carolina Herrera, Escada, Chloe, Furla, Givenchy, Guess, Avanglion, Polar Glare, Blumarine, Silhouette si multe altele), intr-o combinatie ce pune accentul pe ultima moda, accesibilitate si calitate garantata.

Designul magazinelor este definit de linii indraznete, materiale inovatoare si decoruri avangardiste: un mix de metal, sticla, aplicatii de aluminiu si insertii de piatra. Totul intr-un showroom de prezentare inedit si confortabil.

4.2/5 32 ratings

Iti mai recomandam si...