Simbolul vestimentatiei sportive si al calitatii superioare

Tommy Hilfiger

Fondata in 1998, SARKK S.A. este distribuitorul oficial Tommy Hilfiger in Romania, Grecia, Bulgaria, Cipru, Albania si F.Y.R.O.M. Produsele Tommy Hilfiger sunt distribuite in cadrul unei retele compuse de magazine Tommy Hilfiger, magazine shop-in-shop, outlet-uri si o retea extinsa de magazine multibrand.

SARKK S.A. a cautat intotdeauna echilibru si o crestere organica, condusa de valori CSR si de aceea este una dintre cele mai puternice companii din piata, dezvoltandu-se constant, captand atentia celor mai exigenti consumatori.

Colectiile Tommy Hilfiger sunt disponibile pentru barbati, femei si copii, ele incluzand si incaltaminte si accesorii. Colectiile fac parte dintr-un portofoliu complex al acestui lifestyle brand, ce contine articolele sportive pentru barbati, femei si copii; incaltaminte; echipament sportiv (golf, inot, sailing); lenjerie (lenjerie de corp, halate si lenjerie de noapte); accesorii de optica medicala; ochelari de soare; ceasuri; genti; costume; ciorapi; articole de piele; parfumuri; accesorii pentru casa; lenjerii de pat; accesorii pentru baie; genti de voiaj. Linia Hilfiger Denim consta in articole de denim si incaltaminte pentru barbati, femei si copii, genti, accesorii, ochelari si parfumuri.

4/5 32 ratings

Iti mai recomandam si...