#maiFAINĂcuSephora 

Vezi ce concurs fain ți-am pregătit împreună cu Sephora pe contul nostru de instagram afi.brașov! Succes!

Te provocăm să te privești în oglindă mai des și să realizezi cât de faină ești. Creșterea stimei de sine te va ajuta să ai mai mult succes în proiectele personale. Timp de 30 de zile, în perioada 24 mai – 24 iunie 2021 te invităm să te privești mai des în oglinzile din toaletele din AFI Brașov și de ce nu să-ți faci și o poză faină cu mesajul #maiFAINĂcuSephora. Am pregătit 5 CADOURI faine de la Sephora, fiecare în valoare de 270 lei.

Cum participi?

– intre 24 mai – 24 iunie iti poti face un selfie intr-una din oglinzile din toaletele AFI Brasov cu mesajul #MAIfainacuSephora

– urci selfie- ul pe pagina ta personala de instagram (postare publica pentru a fi vizibila). Te rugam ca postarea sa aiba tag Sephora si AFI Brasov + check- in in AFI Brasov + hashtag-ul dedicat campaniei  #maiFAINAcuSephora.

– dupa cele 30 de zile, organizatorii vor alege cele 5 cele mai faine poze de pe instagram insotite de hashtag -ul dedicat campaniei si le vor premia cu cele 5 premii super faine de la Sephora. Spor la poze faine!

 Detalii premii oferite de Sephora:

–  5 premii de la Sephora, fiecare premiu in valoare de 270 de lei consta intr-o paleta de machiaj Becca si un pachet de masti Sephora Collection. Succes!

Regulament campanie aici.

0/5 0 ratings