Advent Calendar Festival la AFI Brașov

Advent Calendar Festival la AFI Brașov

Advent Calendarul lunii decembrie la AFI Brasov ne pregătește pentru cea mai frumoasă perioadă din an, devine un nou motiv de bucurie și un nou motiv de a veni la mall alături de cei dragi. 

 

Într-un decor de iarnă, cu stele aurii, luminițe, fulgi de zăpadă supradimensionați, urși polari, reni, sania și tronul Moșului, dar și peisaje desprinse parcă din cărțile de povești cu Moș Crăciun de la Polul Nord, ești invitat să te bucuri de experiențși amintiri faine în perioada sărbătorilor de iarnă.

 

De 1 decembrie sărbătorim Ziua României pe ritmurile fanfarei Țara Bârsei și aprindem împreună cu ursuletul Bafi, luminițele din minunatul brad de peste 10 metri poziționat în decorul ce transformă esplanada de la etajul 1 din centrul comercial într-un loc magic, de poveste. Este primul brad cu tunel montat vreodata in orasul de la poaelle Tampei. Ești invitat să deschidem #împreună în mod oficial sezonul sărbătorilor de iarnă din AFI Brasov.

 

În cele 24 de sertare din Advent Calendar Festival ți-am pregătit surprize faine cum ar fi ateliere, concerte de colinde, cadouri, spectacole pentru cei mici și cei mari și chiar sesiuni de poze și povești live cu Moș Crăciun, spiridușii lui năzdrăvani și Zâna Crăciunului. Vei putea participa la ateliere de caligrafie, de confecționat globuri din materiale reciclate, de pictat turtă dulce și icoane pe sticlă. Vei intra în spiritul sărbătorilor cu concertul de colinde susținut de Angelina Rudneva, spectacolul de teatru * O poveste de Crăciun*, Fanfara de Juniori Brasoveni „Jungendblaskapelle Kronstadt“, sesiunile de poze și cadouri faine pentru cei mici oferite de prietenul BAFI care devine unul dintre spiridușii de nădejde ai Moșului anul acesta, caricaturile cadou realizate live de artistul brașoveană Cătălin Zaharia, spectacolele despre tradițiile românești de Crăciun.

 

Pe data de 05 Decembrie aflam adevarata poveste a lui Mos Nicolae chiar de la Magicianul Marian Ralea si echipa lui de spiridusi.

 

Un moment care cu siguranta nu merita ratat este concertul extraordinar susținut de Filarmonica Brașov, impreuna cu sopranele indragite brasovene Paula Duca, Anca Panait si Cristina Coatu sambata, 17 Decembrei.

 

Spectacolele de dans și canto pentru copii și multe alte surprize pe care te invităm să le descoperi în programul Advent Calendar Festival afișat la Info Desk și pe canalele de social media AFI Brasov.


De la detaliile decorului de sărbători la evenimentele, concertele, atelierele din cadrul Festivalului Advent Calendar la muzica din playlist-ul mall-ului, la transformarea esplanadei de la etajul 1 într-o filă de poveste despre Crăciun de citit #împreună cu cei dragi la magia luminițelor, spiridușilor și a lui Moș 
Crăciun, la Târgul Meșterilor Populari de pe Podul Artiștilor cu cadouri și decorațiuni handmade și tradiționale, toate împreună sunt menite să ofere un context în care vizitatorii mall-ului să se poată bucura alături de cei dragi de magia sărbătorilor de iarnă. Pentru că de Crăciun totul devine mai fain #împreună!

 

Moș Crăciun a trimis direct de la Polul Nord chiar și un tron și o cutie poștală, pentru a fi instalate lângă bradul din esplanada de la etajul 1 din mall. Își dorește ca întâlnirea lui cu copii să fie cât mai autentică. A programat și sesiuni live, pentru că DA, Moș Crăciun vine la AFI Brasov în zilele de 21, 22 și 23 decembrie între orele 18.00 și 20.00. Și anul acesta nu vine singur, ci alături de spiridușii lui năzdrăvani și de frumoasa Zână a Crăcicunului pentru a asculta live poeziile și cântecelele celor mici și pentru a le primi scrisorile.

 

De Crăciun, cadourile se împachetează frumos, așa că spiridușii Moșului vor veni la mall în perioada 10 – 24 decembrie să dea o mână de ajutor. În esplanadă, la etajul 1, într-o zonă special amenajată,  spiridușii vor împacheta GRATUIT cadourile cumpărate pentru cei dragi, în baza bonului de cumpărături din magazinele din AFI Brasov. Dăruiește bucurie și vei primi bucurie la rândul tău!

 

Crăciunul înseamnă a dărui. Ho! Ho! Ho! Așa că, pe 24 decembrie spiridușii Moșului vor alege și câștigătorii marelui premiu oferit în cadrul Advent Calendar Festival de către AFI Brașov și Sabrini la concursul organizat pe pagina oficială de instagram AFI Brașov, bijuterii de aur în valoare de 1000 de euro pentru a străluci de sărbători  Vezi detalii pe facebook și participă și tu la concurs! Crăciunul e fain #împreună! Ne vedem la mall!

 

P.S. Programul centrului comercial AFI Brasov în perioada sărbătorilor de iarnă este:

24 decembrie: ora 10.00 – 19.00

25 decembrie:  ÎNCHIS 

31 decembrie  ora 10.00 – 19.00

01 ianuarie 2023 – de la ora 14.00 – 22.00