Festivalul Greciei la AFI Brașov în 25 – 26 martie

Festivalul Greciei la AFI Brașov în 25 – 26 martie

În 25 martie, Ziua Naţională a Republicii Elene,  grecii de pretutindeni sărbătoresc 202 de ani de la izbucnirea Revoluţiei de la 1821, cea mai importantă dată din istoria modernă a Greciei, punctul de plecare al Renaşterii naţionale. În weekend-ul 25 – 26 martie aducem atmosfera Greciei la mall pentru a sărbători alături de vizitatorii AFI Brașov Ziua Greciei. Ești invitat!

 

În cele două zile de festival, între orele 12.00 şi 20.00 am pregătit spectacole faine inspirate din istoria, cultura şi tradițiile elene. Asociația Culturală “Ermis” Brașov, Tineretul Elen Tulcea și ansambluri de dansuri românești și belly dancing vor pune în scenă prin muzică și dans momente din istoria și tradițiile Greciei. Punem azurul pe retină, răsfățăm papilele gustative cu gustul celebrului gyros și al sosului tzatziki și gâdilăm auzul cu muzică grecească. Nu rata Parada costumelor grecești din prima zi de festival. Vor defila prin tot mall-ul în 25 martie de la ora 12.00. Mai multe detalii despre programul festivalului găsești pe pagina de Facebook AFI Brașov. Accesul la festival este gratuit. Dansul și buna dispoziție sunt necesare pentru a te simți #calagreci.

 

Dacă iubești vacanțele în Grecia sau ești fan al bucătăriei și culturii elene, nu rata acest festival din 25 – 26 martie. Mulțumim partenerului Hopaa! pentru implicarea în acest festival și pentru preparatele culinare care ne aduc gustul Greciei mai aproape la festival, dar și în restul zilelor la AFI Brașov. Ne vedem în weekend la mall! Kalimera!