Termene si conditii

Bine ati venit pe site-ul www.afibrasov.ro!

Va rugam sa cititi cu atentie termenele si conditiile de utilizare ale acestui website, intrucat accesarea lui implica acceptul dumneavoastra cu privire la clauzele stipulate.

Acest site este administrat de societatea AFI PALACE BRASOV SRL, cu sediul in Bucuresti, sector 6, Blvd. General Vasile Milea nr. 4E, etaj 2, camera 13, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/7377/2015, Cod Unic de Inregistrare RO 34664267.

In calitate de proprietar al website-ului www.afibrasov.ro, AFI PALACE BRASOV SRL. isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui website, precum si Termenele si Conditiile de utilizare, fara niciun fel de notificare prealabila. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune.

De asemenea, AFI PALACE BRASOV SRL isi rezerva dreptul de a intrerupe unilateral accesul la website (integral sau partial), in orice moment. AFI PALACE BRASOV SRL nu poate fi raspunzator fata de Utilizator sau fata de oricare terte persoane pentru orice prejudicii rezultand dintr-o astfel de intrerupere unilaterala a accesului la website.

DREPTURI DE AUTOR

Intregul continut al website-ului www.afibrasov.ro, incluzand, dar nefiind limitat la date, imagini, texte, grafica, formatari (inclusiv selectarea, coordonarea si aranjarea materialelor pe site), simboluri, clipuri audio/video, elemente de web-design, scripturi sau programe, marcile, denumirile comerciale si logo-urile, precum si orice alte informatii si materiale de pe website-ul www.afibrasov.ro reprezinta proprietatea AFI PALACE BRASOV SRL, a partenerilor sai si a licentiatilor acestora, fiind protejata prin drepturi de autor, drepturi asupra marcilor, precum si prin orice alte drepturi de proprietate intelectuala aplicabile (denumite in continuare in mod colectiv “Continutul”).

Aceste materiale nu pot fi copiate, supuse unor operatiuni de inginerie inversa, decompilate, dezasamblate, modificate, publicate pe alte website-uri, schimbate sau distribuite, redistribuite, licentiate, sub-licentiate sau transferate in orice forma de catre Utilizator. Niciunul dintre elementele de pe website nu va fi considerat a acorda direct, implicit, sau in orice alt mod, orice licenta sau drept de a utiliza, in orice scop Continutul, in tot sau in parte. Marcile, logourile si numele comerciale, atat inregistrate cat si neinregistrate (denumite, in mod colectiv, ”Marcile”) afisate pe website apartin AFI PALACE BRASOV SRL sau tertilor parteneri afiliati ai acestuia. Nimic de pe Website nu trebuie interpretat ca acordand, in mod direct, implicit, sau in alt mod, orice licenta sau drept de utilizare a oricarei Marci afisate pe website.

Utilizatorul declara si intelege ca orice utilizare neautorizata a acestor materiale reprezinta incalcarea drepturile de proprietate intelectuala ale AFI PALACE BRASOV SRL sau tertilor parteneri ai acestuia si va atrage exercitarea, de catre acestia a tuturor remediilor legale.
Utilizatorul nu poate accesa sau utiliza website-ul in niciun fel care ar putea sau care are scopul de a dauna sau afecta website-ul sau orice server sau reteaua care sta la baza website-ului, sau de a interfera cu utilizarea si dreptul oricarei alte persoane sau entitati de a utiliza website-ul.

CONDITII DE UTILIZARE. GARANTII SI LIMITARI

Website-ul www.afibrasov.ro poate fi accesat in mod liber de orice persoana care a implinit varsta de 16 ani la data accesarii si utilizarii website-ului.
Pentru o experienta personalizata pe website-ul www.afibrasov.ro orice persoana care a implinit varsta de 16 ani la data accesarii si utilizarii website-ului isi poate crea un Cont de Utilizator.
Prin creare cont pe www.afibrasov.ro, experienta online devine mai personala si poti avea acces la toate ofertele si serviciile inedite, create special pentru utilizator. Beneficiile utilizatorului:

  • Style profile – definirea stilului personal, preferinte si caracteristici.
  • My boards – creare de panouri fashion personalizate cu pozele din telefon sau selectand din sectiunea Instagram Shop fotografiile favorite.
  • Friends – Identifica in comunitatea AFI prietenii si adauga-i in lista ta de Friends.
  • Notificari – In functie de lista de branduri favorite, primesti notificari legate de noutati.

Pentru crearea Contului, Utilizatorul are urmatoarele variante:

  • Crearea Contului prin intermediul website-ului – in aceasta situatie Utilizatorul va completa formularul de creare a contului furnizand urmatoarele informatii: nume, prenume, adresa de e-mail, fiind necesara alegerea unui nume de utilizator si a unei parole;
  • Crearea Contului prin intermediul contului de Facebook – in acesta situatie website-ul va colecta automat urmatoarele informatii din contul de Facebook al Utilizatorului: nume, prenume, adresa de e-mail.

Prin crearea Contului, Utilizatorul confirma faptul ca are varsta de 16 ani impliniti. In cazul in care Utilizatorul nu are varsta de 16 ani impliniti la data accesarii website-ului, acesta este rugat sa inceteze utilizarea si sa procedeze la dezactivarea Contului.

Utilizatorul intelege si recunoaste ca utilizarea website-ului se realizeaza in totalitate pe raspunderea sa. Utilizatorul poate inceta in orice moment folosirea Contului, prin dezactivarea acestuia din urma, prin intermendiul unei cereri scrise, trimisa la adresa de e-mail office@afi.global.ro.

Prezentul site, impreuna cu ansamblul informatiilor continute, este furnizat Utilizatorului “ca atare”, fara a se oferi vreo garantie, fie expresa sau implicita. AFI PALACE BRASOV SRL nu garanteaza ca website-ul, serverele pe care acesta este gazduit sau e-mail-urile trimise de reprezentantii sai, nu contin virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator.
Utilizatorul foloseste site-ul pe propria sa raspundere, AFI PALACE BRASOV SRL fiind exonerat de eventuale daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea site-ului respectiv de informatiile utilizate de pe site.

Nu garantam ca utilizarea acestui site va fi neintrerupta sau fara erori. Prin derogare de la orice prevedere a acestor Termene si Conditii, in masura maxima admisa de lege, nu vom fi responsabili pentru functionarea sau disponibilitatea site-ului, indiferent de motivele sau factorii care au condus la intreruperea sa.

Nu oferim nicio garantie in ceea ce priveste conditiile de comunicatie ale utilizatorilor, inclusiv starea de functionare a computerului personal. Mai mult decat atat, printre informatiile publicate pe site nu se regaseste niciuna care sa faca trimitere la compatibilitatea dintre calculatorul utilizatorului si site.

Accesarea www.afibrasov.ro se face exclusiv prin vointa dumneavoastra. AFI PALACE BRASOV SRL nu raspunde pentru datele personale inexacte si/sau neadevarate furnizate de Utilizator.
AFI PALACE BRASOV SRL nu se face raspunzator de eventualele erori sau omisiuni ce pot interveni in redactarea sau prezentarea materialelor sau a informatiilor de pe site. Nu acordam niciun fel de garantie referitoare la continutul si utilizarea acestui site. Informatiile publicate corespund realitatii la momentul inscrierii lor pe website sau al actualizarii paginilor ce compun website-ul. In acelasi sens, AFI PALACE BRASOV SRL nu raspunde pentru acuratetea si actualitatea informatiilor furnizate de catre operatorii economici ale caror produse sau/si servicii sunt promovate pe website-ul www.afibrasov.ro. AFI PALACE BRASOV SRL nu isi asuma nicio raspundere pentru comunicarile efectuate intre Utilizatori si respectivii furnizori de produse si/sau servicii.
AFI PALACE BRASOV SRL isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment datele de pe website, in functie de schimbarile ce au loc cu privire la serviciul/serviciile oferit/e.

AFI PALACE BRASOV SRL nu declara, nu garanteaza, nu aproba si nu isi asuma niciun fel de responsabilitate in ceea ce priveste website-urile externe care contin link-uri catre acest site. Niciun website extern pe care-l vizitati ca urmare a accesarii unui link de pe www.afibrasov.ro nu se afla sub verificarea si controlul AFI PALACE BRASOV SRL, iar vizitarea site-ului extern se face exclusiv pe raspunderea dumneavoastra.

SECURITATE

Efectuarea de operatiuni neautorizate asupra acestui site si tentativa de efectuare a acestora, respectiv utilizarea abuziva, utilizarea frauduloasa, accesul neautorizat, modificarea si/sau copierea de informatii cu scopul de a le comercializa, ori alte asemenea actiuni vor fi pedepsite conform legii.

FRAUDA

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului, poate fi necesara crearea Contului de Utilizator. Prin prezenta, declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces.
In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul website-ului. AFI PALACE BRASOV SRL. nu isi asuma responsabilitatea pentru eventualele daune care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.

PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

AFI PALACE BRASOV SRL colecteaza, prin intermediul website-ului www.afibrasov.ro datele dumneavoastra cu caracter personal. Va rugam sa consultati Politica de Confidentialitate aplicabila website-ului.
Website-ul utilizeaza cookies. Va rugam sa consultati Politica privind Cookies.

LEGISLATIE. JURISDICTIE

Termenele si Conditiile sunt guvernate de legile din Romania.
In eventualitatea unei dispute ce apare din/se refera la/este in legatura cu prevederile Termenelor si Conditiilor si/sau Continutul acestora, partile vor urmari rezolvareape cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul AFI PALACE BRASOV SRL. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, conflictul va fi solutionat de instanta judecatoreascacompetenta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

DATE DE IDENTIFICARE

AFI PALACE BRASOV SRL
Bucuresti, sector 6, Blvd. General Vasile Milea nr. 4E, etaj 2, camera 13
Tel: +40 368 008 035
Fax: +40314 257 513
office@afi.global.ro

PRIN UTILIZAREA WEBSITE-ULUI VA EXPRIMATI IN MOD EXPRES ACORDUL CU PRIVIRE LA URMATOARELE PREVEDERI ALE ACESTOR TERMENE SI CONDITII: PREVEDERI GENERALE, UTILIZAREA WEBSITE-ULUI, PROPRIETATE INTELECTUALA, ALTE PREVEDERI, DESPAGUBIRI, RECLAMATII SI LITIGII.

Va multumim!